Amber Delil en Kaj van der Voort battelen tegen Instagrammer Stefan de Vries en actrice Moïse Trustfull om dé zomerhit van 2018 te scoren

Vrijdag 18 mei 2018 — Voor een challenge van het jongerenreizenmerk GOGO moesten Kaj van der Voort en Amber Delil strijden tegen Instagrammer Stefan de Vries en actrice Moïse Trustfull. De opdracht was simpel: schrijf binnen 24 uur een zomerhit en neem daarna binnen 24 uur een videoclip op.

Waar dit voor de muzikale Kaj van der Voort (ex B-Brave) en Amber Delil (ex TP4Y) meer in hun straatje ligt, was dit voor Instagrammer van het jaar Stefan de Vries en actrice Moïse Trustfull meer een uitdaging. Zij hadden namelijk nog nooit een noot gezongen. Beide teams kregen wel een eigen hulplijn: The Partysquad hielp Kaj & Amber met hun missie waar de boys van RUGGED Stefan en Moïse hielpen.

De uitkomst mag er zijn met twee vrolijke zomernummers inclusief videoclip. Kaj en Amber hebben meer een romantisch zomerliefde nummer met “Hier bij mij” en “Flamingo’s & Parasols” van Stefan en Moïse past prima bij hun Instagram leven.

Vanaf vrijdag 18 mei om 14:00 uur staan de nummers online op Youtube en Spotify en gaan beide teams de strijd met elkaar aan om zo veel mogelijk views, streams en natuurlijk fans te krijgen. Wie wint zal deze zomer duidelijk worden aan de verschillende costa’s in Zuid-Europa. De strijd zal verder te volgen zijn op het YouTube kanaal van GOGO jongerenreizen.

Amber Delil & Kaj van der Voort - Hier bij mij (prod. Rino Sambo)

Stefan & Moïse - Flamingo's & Parasols