Een onvergetelijke Moederdag voor Ilse

Een onvergetelijke Moederdag voor Ilse

Hotel Mama wordt Mama Hotel...

Vrijdag 11 mei 2018 — Iedereen kent wel een mama die 'Hotel Mama' lijkt te runnen. Neergegooide schooltassen worden opgeruimd, de was ligt altijd netjes gestreken in de kast en iedere avond staat er een heerlijke maaltijd klaar. Wij vonden het tijd dat de rollen eens omgedraaid werden en vroegen jullie om een moeder te nomineren die het verdiende om Hotel Mama een dag te sluiten en dag volledig in de watten gelegd te worden.

De hartverwarmende verhalen stroomden binnen. Uiteindelijk was Amber (18) uit Zedelgem de gelukkige winnaar. Of beter gezegd: Ambers moeder Ilse (42) was de gelukkige winnaar! Amber verlaat in september het ouderlijke huis om op kot te gaan in Gent. Met deze verwendag wou zij haar mama bedanken voor alles en haar laten weten dat hun band even sterk zal blijven, ook al gaat zij binnenkort studeren in een andere stad.

Een week voor Moederdag stond Amber voor de deur met een prachtig boeket, gevuld met de lievelingsbloemen van haar mama. Een overweldigende verrassing voor mama Ilse! Maar daar bleef het niet bij... Eerst mochten moeder en dochter tot rust komen aan de Blaarmeersen in Gent, waar zij een privé yogasessie kregen van de Finse yogi Sari. Ze vervolgden hun weg naar het centrum van Gent om nog meer te ontspannen tijdens een heerlijke massage, waarna Ilse kleding mocht uitzoeken in haar lievelingswinkel. De dag werd afgesloten in een prachtig restaurant aan het water, waar haar lievelingsgerecht paling op het menu stond.

Als klap op de vuurpijl kregen moeder en dochter een all inclusive vakantie aangeboden, zodat Hotel Mama deze keer een hele week dicht kan en zij samen alleen maar hoeven te genieten!

Hiermee maakt Sunweb haar pay-off #creatingmemories niet alleen waar tijdens vakanties, maar ook in België wanneer je het niet zou verwachten.

Een onvergetelijke moederdag voor Ilse

Tim Van den Bergh Sundio Group International