Een onvergetelijke Moederdag voor Kristi

Een onvergetelijke Moederdag voor Kristi

Hotel Mama wordt één dagje gesloten

Vrijdag 11 mei 2018 — Iedereen kent wel een moeder die 'Hotel Mama' lijkt te runnen. Neergegooide schooltassen worden opgeruimd, de was ligt altijd netjes gestreken in de kast en iedere avond staat er een heerlijke maaltijd klaar. Sunweb vond het tijd dat de rollen eens omgedraaid werden en vroegen hun volgers op social media om een moeder te nomineren die het verdiende om Hotel Mama een dag te sluiten en een dag volledig in de watten gelegd te worden.

Talloze hartverwarmende verhalen kwamen binnen. Uiteindelijk was Lisanne de gelukkige winnaar. Of beter gezegd: Lisanne's moeder Kristi was de gelukkige winnaar! Lisanne gaat binnenkort uit huis en om haar moeder voor alles te bedanken gunde zij haar een heerlijke verwendag.

Een week voor Moederdag stond Lisanne met een bos van haar moeders lievelingsbloemen voor de deur om haar te verrassen. Maar daar bleef het niet bij... Eerst mocht Kristi winkelen in haar lievelingswinkel om vervolgens met twee tassen vol gezellig een wijntje te drinken op een terras, waar zij verrast werd door haar beste vriendinnen. Daarna was het tijd om te ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling in Glow Spa en kreeg zij make-up advies van een expert. Met Spaanse tapas als diner werd deze zomerse zaterdag in stijl afgesloten.

Moeder Kristi: "Ik ben even sprakeloos..."

Als klap op de vuurpijl kregen moeder en dochter een vakantie aangeboden, zodat Hotel Mama een hele week dicht kan en zij samen alleen maar hoeven te genieten!

Hiermee maakt Sunweb haar pay-off #creatingmemories niet alleen waar tijdens vakanties, maar ook in Nederland, net wanneer je het niet zou verwachten.

Hotel Mama wordt een dagje gesloten

Tim Van den Bergh CCO - Chief Commercial Officer at Sunweb Group International