Sundio en Transavia verlengen meerjarig partnership

Onthulling unieke vliegtuigbeschildering voor Sunweb

Vrijdag 28 april 2017 — Gisteren hebben de directies van Sundio Group en Transavia hun handtekening gezet onder de nieuwe meerjarenovereenkomst. Met de overeenkomst onderschrijven de twee leidende bedrijven in de Nederlandse vakantiemarkt om samen verder te ondernemen en te vernieuwen in de leisure reisbranche.

Mattijs ten Brink: "We kijken ernaar uit om met één van de grootste marktpartijen in Nederland nog hechter te gaan samenwerken. Sundio heeft net als Transavia de ambitie om continue te vernieuwen en zich aan te passen aan de wensen van de klant. Met deze vernieuwde bundeling van krachten verstevigen we onze leidende positie en bieden we klanten het beste product in zijn soort."

Gert Caluwé: "Wij hebben als doel om voor onze gasten een heerlijke en onbezorgde vakantie te verzorgen, weg van de dagelijkse beslommeringen. Het vakantiegevoel moet helemaal starten vanaf het moment dat onze gasten inchecken op de luchthaven en aan boord gaan van hun vliegtuig.  Vanaf dit moment is o.a. kwaliteit, klantvriendelijkheid en vernieuwing enorm belangrijk. Deze klantenfocus en ambitie tot constante verbeteringen zit even hard in het DNA van Transavia als in dat van ons en we zijn er dan ook van overtuigd dat deze samenwerking onze positie versterkt.  Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten na hun vakantie met de mooiste vakantieherinneringen terug naar huis vliegen."

Deze zomer vliegen twee Transavia-vliegtuigen in een eigen beschildering van de touroperator. Deze vliegtuigen worden ingezet voor Sundio-passagiers. Met de vliegtuigbeschildering onthult Sundio vandaag de nieuwe huisstijl van haar label Sunweb. 

Over Transavia

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, verzorgt al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord Afrika. Het is de meest toegankelijke budgetluchtvaartmaatschappij van Europa, leidend in gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Transavia biedt voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basis ticketprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Transavia vervoert per jaar 11 miljoen passagiers en opereert met een jonge, milieuvriendelijke vloot. Transavia biedt vluchten aan vanaf zeven bases in Europa; vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes en Lyon en tot eind oktober 2017 vanaf München, Duitsland.

 

TRANSAVIA SUNWEB VLIEGTUIG BESTICKERING V1

Corporate Communications Transavia
Gert de Caluwe CEO - Chief Executive Officer at Sundio Group International