Sundio Group neemt met onmiddellijke ingang Primavera over

Beide bedrijven hebben op woensdag 1 maart 2017 een overeenstemming bereikt. De overname past uitstekend in de ontwikkeling van de Sundio groep en Primavera zal als merk verder kunnen groeien onder de Sundio-vlag.

Woensdag 1 maart 2017 —  

Toevoeging van een sterk merk met een historiek van meer dan 25 jaar.

Met de acquisitie van Primavera vergroot Sundio haar portfolio en krijgt het er naast haar “flagship-brands” Sunweb en Eliza Was Here weer een zeer mooi merk bij. Primavera verzorgt al 25 jaar de mooiste vakanties naar Portugal. De schitterende Algarve, de Zuid Portugese kust, de gezellige hoofdstad Lissabon aan de mondaine Costa de Lisboa, het noordelijk gelegen en bezienswaardige Porto en niet te vergeten het prachtige bloemeneiland Madeira.

 

Geen merkbare veranderingen voor Primavera klanten en partners.

Primavera blijft onder haar eigen naam opereren en alle activiteiten en medewerkers van Primavera worden overgenomen.  Deze bedrijfsovername brengt aldus voor klanten van Primavera geen merkbare veranderingen met zich mee en ook de jarenlange samenwerkingen met trouwe partners zoals Transavia worden gecontinueerd.

 

Over Primavera

Primavera verzorgt al 25 jaar de mooiste vakanties naar Portugal met een focus op langere verblijven in de Algarve.  De organisatie bestaat uit 15 personen en realiseert met 25.000 gasten een omzet van 17 miljoen euro.

Gert de Caluwe CEO - Chief Executive Officer at Sundio Group International
Jan de Jonge CEO Primavera travel