Sunweb lanceert de Sunweb Inpakservice

Sunweb lanceert de Sunweb Inpakservice

Zeg nee tegen inpakstress!

Vrijdag 30 maart 2018 — Paspoort? Check! Zonnebril? Check! Zonnebrand? Oeps… vergeten! Ben jij ook iemand die altijd wel iets vergeet, of raak je in de stress bij het inpakken van je koffers? Vanaf nu is dat verleden tijd!

Sunweb introduceert met trots de Sunweb Inpakservice. Dankzij deze service hoef jij je geen zorgen meer te maken over het inpakken van je koffer. “In het contactcenter krijgen wij dagelijks vragen van klanten die moeite hebben met het inpakken van hun koffers.  Daar hebben we een handige oplossing voor bedacht”, aldus Jaimy van de klantenservice. “Vanuit Customer Care en Innovation hebben we gekeken hoe we klanten het beste kunnen helpen.”  

Hoe werkt het?
Om deze service tot een goed eindresultaat te brengen, heeft Mark, onze inpakexpert, eerst een intakegesprek met de klant. Zo kan hij peilen naar zijn of haar vakantieplannen volgens een aantal vaste parameters. Vervolgens maakt hij een volledige scan van de kledingkast en verwerkt hij deze gegevens in ons programma Luggagefish. Het resultaat is een perfect overzicht van wat de klant nodig heeft op vakantie.

Onze inpakexpert neemt dus alles uit handen en zorgt ervoor dat jouw koffers tijdig klaar staan voor vertrek. Zo kan jij zorgeloos aan jouw vakantie beginnen. Ideaal toch?

Schrijf je ook in!
Wil jij jouw vakantie ontspannen beginnen en wil je gebruik maken van de Sunweb Inpakservice? Mis deze kans dan niet en meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 12.00 uur.

Voor meer info: https://www.sunweb.nl/inpakservice

Nieuw: Sunweb Inpakservice

Monique van de Linde Sunweb